Какво да правим с палачинките от вчера?

Освен че са вкусна и лека закуска, палачинките могат да бъдат и достатъчно здравословни, особено, ако за направата им използвате не пшеничено, а пълнозърнесто брашно и не бяла, а кафява захар. Ако обаче, не сте могли да изядете всички палачинки наведнъж и те останат за следващия ден, обикновено забелязвате как губят вкусовите си качества. За да ги направите отново свежи и приятни за хапване, поръсете всяка палачинка с малко захар (за предпочитане кафява) и я сгънете на четири. После ги наредете в тава, покрита с хартия за печене и ги сложете за 4 - 5 минути в предварително загрята на максимум фурна. Така те ще станат хрупкави, карамелени и дори по-вкусни от прясно изпечените.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СЛАДКИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 320 г ЗДРАВНИЦА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
КАФЯВА ТРЪСТИКОВА ЗАХАР 400 г ЗДРАВНИЦА
МИКОНАТУР БИО КОКОСОВА ЗАХАР 180 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Избягване на киселинни храни
- Диета без захар - какво означава, какви са ползите и вредите от нея
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- ...КАК ДА СЕ ХРАНИМ ПРИ АНЕМИЯ
- Колко грама захар да ядем на ден
- Методи за лечение на анорексия
- Палачинки без яйца
- Какво не знаем за храната?
Коментари към Какво да правим с палачинките от вчера?