Какво да правим с палачинките от вчера?
Освен че са вкусна и лека закуска, палачинките могат да бъдат и достатъчно здравословни, особено, ако за направата им използвате не пшеничено, а пълнозърнесто брашно и не бяла, а кафява захар. Ако обаче, не сте могли да изядете всички палачинки наведнъж и те останат за следващия ден, обикновено забелязвате как губят вкусовите си качества. За да ги направите отново свежи и приятни за хапване, поръсете всяка палачинка с малко захар (за предпочитане кафява) и я сгънете на четири. После ги наредете в тава, покрита с хартия за печене и ги сложете за 4 - 5 минути в предварително загрята на максимум фурна. Така те ще станат хрупкави, карамелени и дори по-вкусни от прясно изпечените.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АМИКС МР. ПОПЪРС ФИТНЕС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 800 гр.
АМИКС МР. ПОПЪРС ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 600 гр.
МАЙПРОТЕИН ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 1 кг
МАЙПРОТЕИН ПРОТЕИНОВИ ПАЛАЧИНКИ 500 гр.
МИКС ЗА ПАЛАЧИНКИ 320 г ЗДРАВНИЦА
МИКС ЗА СОЛЕНИ ПАЛАЧИНКИ БЕЗ ГЛУТЕН 300 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Палачинки без яйца
- 20 продукта, които могат да понижат нивото на холестерола
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Колко грама захар да ядем на ден
- Методи за лечение на анорексия
- Регулация на слюноотделянето
- Ограниченият прием на захар в ранното детство намалява риска от хронични заболявания
- Карамелизирана захар - рецепта
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Диета с ниско съдържание на мазнини
Коментари към Какво да правим с палачинките от вчера?