Framar.bg 0
В целия сайт
В целия сайт
Е-аптека
Продукти
Медиа
Здравни новини
Любопитно
Интервюта
Презентации
Научни публикации
Видео
Анкети
Енциклопедия
Заболявания
Симптоми
Анатомия
Алтернативна медицина
Медицински изследвания
Лечения
Физиология
Патология
Ботаника
Микробиология
Медицински журнал
Фармакологични групи
Справочник
Специалисти
Здравни заведения
Образование
Спорт и туризъм
Аптеки
Здравни организации
Нормативни актове
Производители
Кл. пътеки
Здравни проблеми
История
Хранене
Храни и ястия
Хранителни съставки
Хранене при
Диети
Рецепти
Е-тата в храните
Съвети
Lifestyle
Спорт
Психология
Соц. дейности
Интерактивни
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Клинични пътеки Нормативни актове Производители Образование Спорт и туризъм Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Партньори Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти
Контакти
Назад | Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Как да замразите резени бекон по най-правилния начин

Как да замразите резени бекон по най-правилния начин

от 07 ное 2017г., обновено на 08 ное 2017г.
Как да замразите резени бекон по най-правилния начин - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност
Ако разполагате с по-голямо количество резени бекон и търсите начин да ги съхраните за по-късен период, ето как да ги замразите по най-правилния начин, който няма да заеме много място в камерата. 
 
За целта навийте парчетата бекон на рулца, поставете ги в съд, покрит с фолио и ги оставете в хладилника докато се втвърдят. После наредете малките местни рулца в торбичка за съхранение с цип и я поставете във фризера. Този трик не само ще ви помогне да спестите място в камерата, но и време за размразяване на бекона. 
 
Допълнителен съвет: Имайте предвид, че не се препоръчва да замразявате отново вече размразено месо. 
 
Източник: thekitchn.com
По статията работи: Росица Раднева
Още по темата:
  • Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата? Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
  • Как да замразим банани по най-правилния начин  Как да замразим банани по най-правилния начин
  • Как може да си замразим листа от червено цвекло? Как може да си замразим листа от червено цвекло?
  • Пригответе си хрупкави бекончета на импровизирана скара от алуминиево фолио Пригответе си хрупкави бекончета на импровизирана скара от алуминиево фолио
5.0/5 1 оценка

Коментари към Как да замразите резени бекон по най-правилния начин

От сайта От форума
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Как да замразите резени бекон по най-правилния начин
    www.framar.bg 
    на 23 April 2021 в 04:55
    Коментирайте "Как да замразите резени бекон по най-правилния начин"

СТАТИЯТА е свързана към

  • Околна среда и бит
  • Хранене и готвене
  • Пълнени пилешки гърди в бекон
  • Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
  • Криотерапия
  • Робърт Нелсън и първото крионично замразяване на човек
  • Руладини с бекон на фурна
  • Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
  • Сирене в бекон на скара
  • Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
  • Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
  • Криохирургия

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Как да се грижа за възрастен човек с деменция? Моля за съвети.

преди 590 дни, 14 часа и 2 мин.

Интересен начин да отбележим 10-та годишнина от сватбата?

преди 707 дни, 15 часа
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

В начална бременност и 7 сантиметра миомен възел- какво да правя

преди 5 дни, 15 часа и 8 мин.

Covid-19 и здравните приложения - анкета

преди 15 дни, 12 часа и 16 мин.

Ваксина против COVID и комбинираната срещу хепатит А и Б

преди 16 дни, 8 часа и 43 мин.

КЕТАМИН без рецепта в София?

преди 17 дни, 2 часа и 45 мин.
Всички

АНКЕТА

Дистанционно обучение за учениците - на какво мнение сте за тази възможност

Виж резултатите

Фрамар ООД ще доставя до вашата електронна поща актуални оферти и новости!

Можете да промените решението си по всяко време, като кликнете върху връзката за прекратяване на абонамента в долния колонтитул на всеки имейл, който получавате от нас, или като се свържете с нас на buletin@framar.bg. Ние обработваме Вашата информация с уважение. За повече информация относно практиките ни за поверителност, моля, посетете нашия уебсайт. С абонирането за известия по-долу сте съгласни, че може да обработим информацията ви в съответствие с тези условия.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
  • Общи условия
  • Често задавани въпроси
БДА
© 2007 - 2021 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.Научете повечеРазбрах