Как да замразите резени бекон по най-правилния начин

Ако разполагате с по-голямо количество резени бекон и търсите начин да ги съхраните за по-късен период, ето как да ги замразите по най-правилния начин, който няма да заеме много място в камерата.

За целта навийте парчетата бекон на рулца, поставете ги в съд, покрит с фолио и ги оставете в хладилника докато се втвърдят. После наредете малките местни рулца в торбичка за съхранение с цип и я поставете във фризера. Този трик не само ще ви помогне да спестите място в камерата, но и време за размразяване на бекона.
Допълнителен съвет: Имайте предвид, че не се препоръчва да замразявате отново вече размразено месо.
Източник: thekitchn.com
По статията работи: Росица Раднева
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Пълнени пилешки гърди в бекон
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Криотерапия
- Робърт Нелсън и първото крионично замразяване на човек
- Руладини с бекон на фурна
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Сирене в бекон на скара
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Как да замразим патладжан по най-правилния начин, за да го запазим за зимата?
- Криохирургия
Коментари към Как да замразите резени бекон по най-правилния начин