Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Приложете японския метод на доктор Фукуцудзи за елиминиране на излишните мазнини от тялото

Приложете японския метод на доктор Фукуцудзи за елиминиране на излишните мазнини от тялото

Приложете японския метод на доктор Фукуцудзи за елиминиране на излишните мазнини от тялото - изображение

Повечето хора от нас си мечтаят да отслабнат по един бърз и лесен начин, без да се налага да се подлагат на различни видове диети. Това начинание изглежда почти невъзможно, но в последните години японски лекар на име Фукуцудзи открива един лесен начин за елиминиране на нежеланото тегло. Най-хубавото е, че неговият метод за отслабване изключва подлагането на специален хранителен режим, практикуването на упражнения и харченето на излишни средства.

Тази чудна терапия е обяснена в японска книга, която тиражира близо 6 милиона копия в цяла Азия. В нея докторът пояснява, че употребата на специални средства за отслабване не е необходима. Всичко, от което се нуждаем, е една голяма кърпа, въже и заравнена повърхност. Практикуването на упражнението се извършва всеки ден в продължение на 5 минути.

Доктор Фукуцудзи е експерт по проблемите, свързани с тазовата кост и открива, че основната причина за натрупване на мазнини в коремната област е изменението на тазовата и подребрената кост. След като прави своето откритие, той създава този метод за бързо и лесно елиминиране на нежеланото тегло.

1. Направете кърпата на стегнато руло с дебелина 7-10 сантиметра и дълго най-малко 40 сантиметра. Превържете я със здрав конец, за да не се развива.

2. Легнете на стабилна хоризонтална повърхност (мекото легло не е подходящо), може и на земята.

3. Поставете сгънатата на ролка кърпа под кръста си, точно на противоположната страна на пъпа (това е важно).

4. Поставете краката си на ширината на раменете и наклонете стъпалата си навътре, така че палците да се докосват помежду си, а петите да са на разстояние 20-25 сантиметра.

5. Протегнете ръце зад главата си, обърнати с дланите надолу, така че малките пръсти да се докосват. Позата е доста неудобна, ако ви е трудно да изпънете ръцете си напълно, не се притеснявайте. Основното нещо, в което трябва да се уверите, е че пръстите на краката и малките пръсти на ръцете се докосват.

6. Останете в това положение в продължение на 5 минути.

Ако сте направили всичко както трябва, вашият скелет ще започне веднага да приема естествената си форма. Постепенно ще чувствате корема си много по-плосък, а гръбнака много по-строен. Ако ви е прекалено трудно веднага да стоите по 5 минути на ден в това положение, започнете с 1-2 минути и постепенно увеличавайте времето. Резултатите ще бъдат видими след не повече от месец.

Още по темата:

4.4, 92 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортЗдравни съветиЛюбопитноАлт. медицинаНовиниСнимкиВидеоЛайфстайлИсторияДиетиРецептиХранене при...Заболявания (МКБ)ИзследванияКлинични пътекиИнтервютаЛеченияПсихологияАнкетиТестовеСпециалисти