Накиснете дивечовото месо в марината или кисело мляко
По редица причини дивечовото месо е по-предпочитано от домашното. То е вкусно, пикантно и лесно смилаемо от организма, но заради постоянното движение на дивеча, месото му е по-твърдо и жилаво, заради което изисква специална предварителна обработка. Накиснете месото за една нощ в марината, приготвена от студена вода, сол, оцет или бяло вино, черен пипер и дафинов лист на вкус. По-добре е маринатата да бъде сварена и да се остави да изстине. Дивечовото месо може да се запази за по-дълго, като се остави да отлежава в хладилника, напоено с кисело мляко, което се сменя на 2 - 3 дни. Благодарение на киселото мляко месото става крехко, като запазва вкуса си.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Направете си здравословен чипс от праз
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Гъби в чеснова марината
- Печено пиле с кестени и лук
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Перфектната марината за пилешко месо
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
Коментари към Накиснете дивечовото месо в марината или кисело мляко