Насърчете имунитета с бонбони от лешник, кокос и рожково брашно

Тези вкусни и питателни бонбони са подходящи за консумация по всяко време на деня. Те могат да помогнат за увеличаване на имунитета и предпазване на организма от грип и настинка. Рецептата за тяхното приготвяне е изключително лесна. Тя е описана подробно по-долу.
Необходими продукти:
- 8 супени лъжици кокосово масло (студено пресовано)
- 6 супени лъжици рожково брашно на прах
- 3 1/2 супени лъжици млени лешници
- 2 супени лъжици екстракт от стевия (безцветна)
Начин на приготвяне:
Разтопете кокосовото масло на водна баня. Към него добавете екстракта от стевия и рожковото брашно. Разбъркайте добре съставките до получаване на хомогенна смес. Използвайте форми за бонбони или силиконови форми за лед. Поставете млени лешници във всяка дупка и запълнете съда с приготвената смес. Оставете бонбоните да стегнат в хладилника за час. След това ги извадете от формите и ги изсипете в съд с херметическо затваряне. Съхранявайте ги в хладилник, за да не се разтопят.
Допълнителен съвет: Ако не разполагате с рожково брашно, винаги може да го заместите с какао на прах.
Източник: www.mejorconsalud.com
Коментари към Насърчете имунитета с бонбони от лешник, кокос и рожково брашно