Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб
Ако искате да изненадате семейството и приятелите си с вкусно печено месо, трябва да опитате следния невероятен трик. Всичко, от което се нуждаете, е сода за хляб. Повечето от нас са запознати с невероятните полезни свойства на този натурален продукт, но само най-опитните готвачи знаят, че той може да се използва за приготвяне на вкусно и сочно месо. Ето как.

- Покрийте месото от двете страни със сода за хляб.
- Оставете го да престои в хладилника за няколко минути.
- След това го измийте обилно с вода.
- Пригответе месото по обичайния начин. То ще стане толкова крехко, че ще топи в устата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 30 х 4 мм
КОКОСОВО МАСЛО ОРГАНИК 474 мл NATURE'S WAY
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 100 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Защо е полезно да ядем гъше месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опушване на риба и месни продукти. Полза и вреда
- Направете си здравословен чипс от тиква
- Измиването на пилешкото месо преди готвене крие риск от разпръскване на опасни бактерии
- Печено пиле с кестени и лук
- С какво се е хранила Европа през Средновековието?
- Желирано новогодишно предястие от месо
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
Коментари към Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб