Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб
Ако искате да изненадате семейството и приятелите си с вкусно печено месо, трябва да опитате следния невероятен трик. Всичко, от което се нуждаете, е сода за хляб. Повечето от нас са запознати с невероятните полезни свойства на този натурален продукт, но само най-опитните готвачи знаят, че той може да се използва за приготвяне на вкусно и сочно месо. Ето как.
- Покрийте месото от двете страни със сода за хляб.
- Оставете го да престои в хладилника за няколко минути.
- След това го измийте обилно с вода.
- Пригответе месото по обичайния начин. То ще стане толкова крехко, че ще топи в устата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!КОПРИВА НА ПРАХ 250 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
КУХНЯТА НА ВРЕМЕТО - ЛИЛИЯ ГЕРАСИМОВА - СИЕЛА
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ МАСЛО 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Печено пиле с ябълки, сушени сини сливи и мед
- Точка на димене при готвене с различни видове мазнини (Инфографика)
- Направете си смес за сандвичи с масло по 3 начина
- Меню, бедно на месо и богато на плодове и зеленчуци - ключ към дълголетието
- Горещите минерални извори като средство за приготвяне на храна в древността
- Заблуда е, че прекаляването с месото може да доведе до рак
- Мъжете предпочитат дамите, консумиращи месо, а не вегетарианките
- Панирани пилешки хапки с подправки
- Консумацията на евтино месо намалява продължителността на живота
Коментари към Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб