Начало Съвети Околна среда и бит Хранене и готвене Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб

Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб

Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб - изображение

Ако искате да изненадате семейството и приятелите си с вкусно печено месо, трябва да опитате следния невероятен трик. Всичко, от което се нуждаете, е сода за хляб. Повечето от нас са запознати с невероятните полезни свойства на този натурален продукт, но само най-опитните готвачи знаят, че той може да се използва за приготвяне на вкусно и сочно месо. Ето как.

  • Покрийте месото от двете страни със сода за хляб.
  • Оставете го да престои в хладилника за 3-5 часа.
  • След това го измийте обилно с вода.
  • Пригответе месото по обичайния начин. То ще стане толкова крехко, че ще топи в устата.

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноИнтервютаРецептиПроизводителиХрани и ястияХранене при...Социални грижиНовиниАнкетиНормативни актовеДиети