Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб

Ако искате да изненадате семейството и приятелите си с вкусно печено месо, трябва да опитате следния невероятен трик. Всичко, от което се нуждаете, е сода за хляб. Повечето от нас са запознати с невероятните полезни свойства на този натурален продукт, но само най-опитните готвачи знаят, че той може да се използва за приготвяне на вкусно и сочно месо. Ето как.
- Покрийте месото от двете страни със сода за хляб.
- Оставете го да престои в хладилника за няколко минути.
- След това го измийте обилно с вода.
- Пригответе месото по обичайния начин. То ще стане толкова крехко, че ще топи в устата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
БЕСТ ДЖОЙ СПРЕЙ ЗА ГОТВЕНЕ КОКОС 250 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- С помощта на кламери и фурна си изпечете чушки, без да прегарят и без чушкопек
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Направете си сами домашен ябълков оцет
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
Коментари към Пригответе крехко и сочно месо с помощта на сода за хляб