Начало Съвети Здраво тяло Превенция и лечение на болести Подобрете здравето на белите дробове с вино от мед и хрян

Подобрете здравето на белите дробове с вино от мед и хрян

Подобрете здравето на белите дробове с вино от мед и хрян - изображение

В световен мащаб респираторните заболявания се нареждат на второ място по брой смъртни случаи след сърдечно-съдовите. Белодробните състояния са отговорни за смъртта на всеки двама от десет човека по цял свят, отнемайки живота на повече от 4 милиона души годишно. Много от тези състояния могат да бъдат предотвратени и контролирани, ако бъдат открити навреме. Следователно, възможно е тяхната превенция да бъде направена с помощта на естествени средства за защита, които имат за цел да укрепят устойчивостта на организма срещу суровите външни фактори.

Това лечебно средство е достъпно и ефективно. То се препоръчва за хора с белодробни състояния. За да си го приготвите, имате нужда от следните продукти.

Необходими продукти:

  • 1 литър червено вино
  • 200 грама хрян
  • 200 грама мед

Начин на приготвяне:
Настържете хряна и го изсипете в стъклен съд с херметическо затваряне. Залейте го с червено вино и го покрийте с хартия и ластик. Оставете съда на тъмно и прохладно място за 15-20 дни. След това прецедете течността и към нея добавете меда. Разбъркайте добре съставките до пълното разтваряне на пчелния продукт.

Начин на приложение:
Консумирайте по 150 милилитра от виното 3 пъти дневно - един час преди закуска, обяд и вечеря. Следващата партида трябва да бъде приготвена навреме, за да може лечението да продължи без прекъсване в рамките на 3 последователни месеца.

Забележка: Избягвайте употребата на това лечебно средство, ако приемате лекарства. 

Източник: www.topnaturalremedies.net

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиХранене при...НовиниФизиологияЛюбопитноПатологияИзследванияОрганизацииСпециалистиЛайфстайлЛеченияЗаведенияКлинични пътекиИсторияБотаникаАлт. медицина