Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера

Всеки знае, че разпределянето на сладоледа в чаши, непосредствено след неговото замразяване, може да се окаже трудна задача. За да омекне, той трябва да престои на стайна температура за известно време. За жалост, не всеки от нас разполага с такова. Затова искаме да ви представим един лесен трик, чрез които може да се насладите на сладоледа само за броени секунди.
Всичко, което трябва да направите, е да поставите кутията в найлонов плик и да я оставите във фризера. По този начин ще предотвратите втвърдяването на сладоледа и ще улесните неговото разпределяне в чаши, за да го поднесете на вашите гости по възможно най-бързия начин.
Източник: www.brightside.me
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г FAMILLE MARY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Маскарпоне сладолед с праскови и натрошени бишкоти
- Сладоледено плодово смути с мед
- Бананов шейк с прясно мляко, сладолед и канела
- Бананов сладолед с бял шоколад
- Сладолед с кафе и кондензирано мляко
- Рецепти за домашен сладолед с алкохол
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Сладоледи с необичайни вкусове, които може да ви се прииска да опитате - част 1
- Мелба – сладоледеният десерт, вдъхновен от операта
- Домашен млечен сладолед с извара
Коментари към Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера