Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера

Всеки знае, че разпределянето на сладоледа в чаши, непосредствено след неговото замразяване, може да се окаже трудна задача. За да омекне, той трябва да престои на стайна температура за известно време. За жалост, не всеки от нас разполага с такова. Затова искаме да ви представим един лесен трик, чрез които може да се насладите на сладоледа само за броени секунди.
Всичко, което трябва да направите, е да поставите кутията в найлонов плик и да я оставите във фризера. По този начин ще предотвратите втвърдяването на сладоледа и ще улесните неговото разпределяне в чаши, за да го поднесете на вашите гости по възможно най-бързия начин.
Източник: www.brightside.me
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лесен домашен сладолед с лайм, мента и шоколад
- Сладолед – здравни ползи и история на леденото лакомство
- Бананов шейк с прясно мляко, сладолед и канела
- Десерт от печени банани с бисквити, шоколад и сладолед
- Сладолед от извара и праскови с банани и мед
- Направете здравословен сладолед за децата от ягоди и банани без захар и сметана
- Хидратирайте и детоксикирайте тялото със сладолед от диня и кокос
- Бактериите в насипните сладоледи - интервю с проф. д-р Теменуга Стоева
- Ягодов сладолед на клечка с кокосово мляко
- Рецепти за домашен сладолед с алкохол
Коментари към Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера