Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера
Всеки знае, че разпределянето на сладоледа в чаши, непосредствено след неговото замразяване, може да се окаже трудна задача. За да омекне, той трябва да престои на стайна температура за известно време. За жалост, не всеки от нас разполага с такова. Затова искаме да ви представим един лесен трик, чрез които може да се насладите на сладоледа само за броени секунди.
Всичко, което трябва да направите, е да поставите кутията в найлонов плик и да я оставите във фризера. По този начин ще предотвратите втвърдяването на сладоледа и ще улесните неговото разпределяне в чаши, за да го поднесете на вашите гости по възможно най-бързия начин.
Източник: www.brightside.me
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИОТЕЧ ПРОТЕИНОВ СЛАДОЛЕД 500 г
ЗОЯ БИО ЛУКУМА прах 150 г
СОЛЕН МАСЛЕН КАРАМЕЛЕН КРЕМ С МЕД 200 г 042004 FAMILLE MARY
ПЮР НУТРИШЪН БАР XL СЪС СЛАДОЛЕД СТРАЧАТЕЛА 80 гр.
БИГДЖИГС КОМПЛЕКТ С ДЪРВЕНИ СЛАДОЛЕДИ / БЛИЗАЛКИ BJ059
МЕЛИСА ЕНД ДЪГ КОМПЛЕКТ - НАПРАВИ СИ СЛАДОЛЕДИ 14087
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да си направите домашен сладолед в торба
- Сладоледи с необичайни вкусове, които може да ви се прииска да опитате - част 1
- Лимонов сладолед с авокадо без захар
- Ягодов сладолед с кокосово мляко
- Домашен млечен сладолед с кафе
- Малинов сладолед с пишмание и шамфъстък
- Фрапе със сладолед и шоколад
- Бананов сладолед с бял шоколад
- Плодов коктейл със сладоледено кисело мляко
- Хрупкав сладолед с ядки и течен шоколад
Коментари към Поставете сладоледа в найлонова торбичка, преди да го оставите във фризера