Ускорете зреенето на авокадо с ориз

Авокадото трябва да се консумира в точния момент на узряването му. Ако сте си купили все още неузрял плод, а нямате търпение да го включите в любимия си сос Гуакамоле, накарайте го да омекне с ориз.

Това е един лесен метод за узряване на авокадо, чиято ефективност се крие в етилен газ, който плодовете отделят при зреене, като добавите варивото. Затова просто поставете екзотичния плод в съд със суров ориз.
Допълнителен съвет: Бъдете внимателни с този трик, защото авокадото може да презрее. Не го оставяйте в ориза повече от 1 или 2 дни.
Източник: www.riceland.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХРИСТИНА ШАМПОАН С БРАЗИЛСКИ БИЛКИ 400 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С АЛОЕ ВЕРА ЗА ОБЕМ 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
ГРИЙН ФАРМАСИ КОПРИНЕН СЕРУМ ЗА СУХИ КРАИЩА 30 мл
БИОТЕН ХИАЛУРОНИК ГОЛД НОЩЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ 50 мл
БОДИ БУУМ БЕЙСИК МАТИРАЩ И ДЕТОКСИКИРАЩ КРЕМ ЗА ЛИЦЕ ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА 50 мл
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Ориз с лук и моркови на фурна
- Ориз с царевица
- Кокосово смути с авокадо, кондензирано мляко и ванилия
- Оризово руло с шунка и зеле
- Хранителен състав и полезни свойства на оризовото олио
- Отглеждане на авокадо
- Пилешко филе със сос от авокадо
Коментари към Ускорете зреенето на авокадо с ориз