Ускорете зреенето на авокадо с ориз

Авокадото трябва да се консумира в точния момент на узряването му. Ако сте си купили все още неузрял плод, а нямате търпение да го включите в любимия си сос Гуакамоле, накарайте го да омекне с ориз.

Това е един лесен метод за узряване на авокадо, чиято ефективност се крие в етилен газ, който плодовете отделят при зреене, като добавите варивото. Затова просто поставете екзотичния плод в съд със суров ориз.
Допълнителен съвет: Бъдете внимателни с този трик, защото авокадото може да презрее. Не го оставяйте в ориза повече от 1 или 2 дни.
Източник: www.riceland.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ХРИСТИНА ШАМПОАН С БРАЗИЛСКИ БИЛКИ 400 мл
ХРИСТИНА БАЛСАМ ЗА КОСА С АЛОЕ ВЕРА ЗА ОБЕМ 200 мл
ЛЮКСЕОЛ СУХО МАСЛО ЗА КОСА И ТЯЛО 100 мл
ПРОМОМАТЕРНЕА ОЛИО ЗА ЕЛАСТИЧНОСТ 100 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ОРИЗОВО БРАШНО 500 г БОДПИЕ
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Какви са здравословните ползи на сорта ориз „Басмати“
- Отглеждане на авокадо
- Черен императорски ориз - защо е полезен забраненият ориз
- Авокадо - защо и как помага на здравето
- Понижаване на холестерола с червен ферментирал ориз
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Полезни и вредни свойства на ориза и оризовата каша
- Как да варим ориза
- Как да си засадите авокадо от костилка
- Деветдневна диета с ориз, пилешко, зеленчуци и мед - Първа част
Коментари към Ускорете зреенето на авокадо с ориз