Яжте покълнали орехи за подмладяване, пречистване и подсилване на имунитета

Всички сме чували за полезните свойства на пшеничните зародиши, както и за това, че когато прорастват във вода, силата им се увеличава 100 пъти. Не толкова известни обаче са способностите на покълналите орехи. За 2 седмици, докато покълват във вода, тяхната жизнена енергия се увеличава близо 1000 пъти. Лесно е сами да опитате този метод в домашни условия. Просто залейте 1 килограм измити сурови орехи (заедно с черупките) със студена вода, така че тя да ги покрие напълно. Сложете съда с орехите на светло и топло място за 2 седмици, като всяка сутрин и вечер сменяте водата им с нова. Освен това, размествайте ядките в съда, когато сменяте водата им.
След 2 седмици ядките са готови за ядене. Необходимо е да ги съхранявате в ниската част на хладилника в същата вода. Дневната доза, която трябва да изяждате, е по 3 обелени ореха сутрин и вечер.
Тази рецепта ще ви осигури пречистване, подмладяване на организма на клетъчно ниво, възстановяване на имунната и нервната система, отстраняване на натрупванията по кръвоносните съдове и заздравяване на костната тъкан.
Забележка: Бъдете предпазливи, ако страдате от заболявания на панкреаса (панкреатит).
Продукти свързани със СТАТИЯТА
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- Нетрадиционно
- Диета №15 - общовъзстановяваща
- Орехи - ползи и вреди
- Воден орех (рогатка, дяволски орех, джулюн)
- Ранилист, Лечебен ранилист, Хайдушка билка, Рошовина, Червен вятър, Бетоника
- Мастоцити
- Клек
- Черен орех
- Мукозо-асоциирана лимфоидна тъкан
- Имуноглобулин А (IgА)
- Карамелизирани орехи (с масло)
Коментари към Яжте покълнали орехи за подмладяване, пречистване и подсилване на имунитета