Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол
Благодарение на богатото си съдържание на благотворни за организма хранителни вещества, ястията с карфиол са полезни и здравословни. Освен това са и изключително апетитни, защото този зеленчук притежава превъзходен вкус.
Често обаче се случва в процес на готвене карфиолът да придобие сивкав оттенък, който може да развали апетитния вид на готовото блюдо. За да избегнете това пуснете зеленчука в съд с вряща вода и добавете няколко капки мляко и щипка сол. Това ще помогне да запазите карфиола снежно бял и да впечатлите всички на трапезата си, не само с вкус, но и с външен вид
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА ПРЕМИУМ желирани таблетки * 90
ПРОМОМУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОАЛАЙВ ПРЕМИУМ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ желирани таблетки * 75 NATURE'S WAY
ПРОМОСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Карфиол, Цветно зеле
- Запечен карфиол със сирена и бекон
- Салата Табуле с карфиол
- Печен карфиол със соев сос и сироп от агаве
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Цветно зеле, карфиол
- Запеканка с броколи, карфиол и спанак
Коментари към Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол