Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол

Благодарение на богатото си съдържание на благотворни за организма хранителни вещества, ястията с карфиол са полезни и здравословни. Освен това са и изключително апетитни, защото този зеленчук притежава превъзходен вкус.
Често обаче се случва в процес на готвене карфиолът да придобие сивкав оттенък, който може да развали апетитния вид на готовото блюдо. За да избегнете това пуснете зеленчука в съд с вряща вода и добавете няколко капки мляко и щипка сол. Това ще помогне да запазите карфиола снежно бял и да впечатлите всички на трапезата си, не само с вкус, но и с външен вид
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки без захар * 40
НовАЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Огретен с карфиол, шунка и кашкавал
- Рецепти за туршия със зелен боб
- Пюре от карфиол с чесън и розмарин
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Карфиол с нахут и соев сос
- Пържен карфиол по корейски
- Цветно зеле, карфиол
- Паниран карфиол с къри
- Мъфини с карфиол, бекон и крема сирене
Коментари към Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол