Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол

Благодарение на богатото си съдържание на благотворни за организма хранителни вещества, ястията с карфиол са полезни и здравословни. Освен това са и изключително апетитни, защото този зеленчук притежава превъзходен вкус.
Често обаче се случва в процес на готвене карфиолът да придобие сивкав оттенък, който може да развали апетитния вид на готовото блюдо. За да избегнете това пуснете зеленчука в съд с вряща вода и добавете няколко капки мляко и щипка сол. Това ще помогне да запазите карфиола снежно бял и да впечатлите всички на трапезата си, не само с вкус, но и с външен вид
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ B-КОМПЛЕКС желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Карфиол с нахут и соев сос
- Подлютен печен карфиол с куркума
- Супа с карфиол, домати и джинджифил
- Салата табуле с печен карфиол
- Домашен ориз от карфиол
- Паниран карфиол със сладко-лютив сос
- Хапки от карфиол с фета и лук
- Карфиол с четири вида гъби
- Печен карфиол с наденица и чедър
- Запечен карфиол със сирена и бекон
Коментари към Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол