Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол

Благодарение на богатото си съдържание на благотворни за организма хранителни вещества, ястията с карфиол са полезни и здравословни. Освен това са и изключително апетитни, защото този зеленчук притежава превъзходен вкус.
Често обаче се случва в процес на готвене карфиолът да придобие сивкав оттенък, който може да развали апетитния вид на готовото блюдо. За да избегнете това пуснете зеленчука в съд с вряща вода и добавете няколко капки мляко и щипка сол. Това ще помогне да запазите карфиола снежно бял и да впечатлите всички на трапезата си, не само с вкус, но и с външен вид
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ ЗА ЖЕНИ таблетки * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ таблетки 1 г * 30 NATURE`S WAY
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Карфиол, Цветно зеле
- Вижте 5 ползи от консумацията на карфиол по време на бременност
- Пюре от карфиол с мащерка и масло
- Цветно зеле, запечено в кашкавален сос
- Печени зеленчуци - картофи, карфиол, нахут с къри паста
- Запечен карфиол със сирена и бекон
- Печен карфиол със сладко-кисел сос и оризова гарнитура
- Пържен карфиол по корейски
- Предотвратете появата на ракови заболявания с хрупкав карфиол на фурна
- Карфиолена салата в буркан
Коментари към Предотвратете оцветяването на карфиола с мляко и сол