Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето
Първата мисъл, с която се събуждат мнозина от нас е за чаша ароматно кафе. Има един лесен начин, чрез който можем да постигнем още по-плътен каймак. Преди да налеете кафето в любимата си чаша, просто я затоплете леко. Така разликата в температурите на кафето и чашата няма да е толкова голяма и каймакът ще се запази за по-дълго време. Това дава добър резултат и може да се практикува за всички топли или горещи напитки, които имат съприкосновение със студени съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАТИСЪН КЕТО ЛАТЕ С МСТ И КАФЕ 200 г
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 1 кг DXN
Безплатна доставка за България!РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ РАЗТВОРИМО КАФЕ ОТ ЦИКОРИЯ, РЪЖ, ЕЧЕМИК И ЖЪЛЪД без кофеин 100 г
АРОМАНДИСЕ КАФЕ ОТ ПЕЧЕНА СПЕЛТА 100 г
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лекарства, които могат да повишат кръвното налягане
- Как да направим есенните напитки по-здравословни
- Лечение при махмурлук
- Избор на добавки за засилване на паметта и концентрацията
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Кухненски мерки
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Щипка какао в кафето – вълшебната комбинация за изумителна тренировка
- Какаово дърво
Коментари към Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето