Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето

Първата мисъл, с която се събуждат мнозина от нас е за чаша ароматно кафе. Има един лесен начин, чрез който можем да постигнем още по-плътен каймак. Преди да налеете кафето в любимата си чаша, просто я затоплете леко. Така разликата в температурите на кафето и чашата няма да е толкова голяма и каймакът ще се запази за по-дълго време. Това дава добър резултат и може да се практикува за всички топли или горещи напитки, които имат съприкосновение със студени съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАТИСЪН КЕТО ЛАТЕ С МСТ И КАФЕ 200 г
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА КАФЕ snk80-89
НУРС ИНСТАНТНО, БЕЗКОФЕИНОВО КАФЕ ОТ ДИВ ШАМ ФЪСТЪК 350 г
КАФЕ АРАБИКА С ГЪБА РЕЙШИ смляно за еспресо 227 г RA HYGEE
КАФЕ АРАБИКА С ГЪБА ЧАГА смляно за еспресо 227 г RA HYGEE
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лекарства, които могат да повишат кръвното налягане
- Какаово дърво
- Избор на добавки за засилване на паметта и концентрацията
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Лечение при махмурлук
- Кухненски мерки
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Електролитни напитки – кога са полезни и кога не
- Крем с кафе
- Кофеинови паучове – как новата TikTok мода застрашава тийнейджърите
Коментари към Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето