Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето
Първата мисъл, с която се събуждат мнозина от нас е за чаша ароматно кафе. Има един лесен начин, чрез който можем да постигнем още по-плътен каймак. Преди да налеете кафето в любимата си чаша, просто я затоплете леко. Така разликата в температурите на кафето и чашата няма да е толкова голяма и каймакът ще се запази за по-дълго време. Това дава добър резултат и може да се практикува за всички топли или горещи напитки, които имат съприкосновение със студени съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАТИСЪН КЕТО ЛАТЕ С МСТ И КАФЕ 200 г MT4133
ТОРН БРЕЙН ФАКТОРС ФОРМУЛА ЗА МОЗЪКА капсули * 30 013433
Безплатна доставка за България!ГРИЙНЛАБ СКИНИ КОФИ РАЗТВОРИМО КАФЕ АРАБИКА С КОКОСОВА СМЕТАНА И МАЛИНОВИ КЕТОНИ 100 г
НовГРИЙНЛАБ СКИНИ КОФИ РАЗТВОРИМО КАФЕ АРАБИКА С МАЛИНОВИ КЕТОНИ 100 г
НовБИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА КАФЕ snk80-89
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лекарства, които могат да повишат кръвното налягане
- Избор на добавки за засилване на паметта и концентрацията
- Д-р Ана Бенова: За да победите есенните депресия, тревожност и нервност, избягвайте напитките с кофеин
- Кухненски мерки
- Лечение при махмурлук
- Какаово дърво
- Направете си напитка с уникални лечебни свойства от мляко, мед, ванилия и канела
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Вина и сирена - кое с какво?
- Кафе по време на бременност – безопасно или противопоказно
Коментари към Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето