Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето

Първата мисъл, с която се събуждат мнозина от нас е за чаша ароматно кафе. Има един лесен начин, чрез който можем да постигнем още по-плътен каймак. Преди да налеете кафето в любимата си чаша, просто я затоплете леко. Така разликата в температурите на кафето и чашата няма да е толкова голяма и каймакът ще се запази за по-дълго време. Това дава добър резултат и може да се практикува за всички топли или горещи напитки, които имат съприкосновение със студени съдове.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
МАТИСЪН КЕТО ЛАТЕ С МСТ И КАФЕ 200 г
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В ЧАША ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА КАФЕ snk80-89
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 сашета * 20 DXN
ЛИНГЖИ КАФЕ 3 В 1 1 кг DXN
Безплатна доставка за България!ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
РЕТРО КАФЕ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Лекарства, които могат да повишат кръвното налягане
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Лечение при махмурлук
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Как и защо да си направим вода с електролити
- Избор на добавки за засилване на паметта и концентрацията
- Компот от диня
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Мляко с какао
Коментари към Затоплете кафената чаша за по-плътен каймак на кафето