Начало Съвети Здрав дух Общуване Избягвайте тези 11 типа хора, ако искате да има щастлива връзка

Избягвайте тези 11 типа хора, ако искате да има щастлива връзка

Избягвайте тези 11 типа хора, ако искате да има щастлива връзка - изображение

Има хора, които не могат да изградят стабилни взаимоотношения и понякога съжителството с тях се оказва нелека задача. Представяме ви няколко типа от тях, които никога няма да ви направят щастливи.

1. Хронични критици

Тези хора не харесват абсолютно нищо във вас, като започнат от маниерите ви и стигнат до това, което носите. Те се опитват да посочат вашите несъвършенства и да ви променят. Тези "критици" често мислят, че се грижат за вас, но по принцип такива взаимоотношения не са полезни за никого.

2. Болезнено ревниви хора

Животът с такъв човек може да бъде сравнен с италианска сапунена опера. Когато партньора ви ревнува от вашите приятели, семейство или минали връзки, това не е добре. Никой не иска да губи разсъдъка си заради една ревност, нали?

3. Лъжци

Тези хора започват да ви лъжат още от първия ден и почти никога не спират да го правят. Те не само прикриват някои събития от своя живот, но и ги променят напълно. Не може да имате доверие на подобни хора. А какво е една връзка без него?

4. Кралете и кралиците на драмата

За тези хора всичко е трагедия. Те са сигурни, че целият свят е срещу тях: техните колеги, партньори и семейства. Трябва да решите дали наистина искате да успокоявате, покровителствате и утешавате такъв човек през целия си живот.

5. Вдетинени хора

Вдетинените хора никога не могат да вземат решения и имат навика да прехвърлят отговорността на своя партньор. Те се нуждаят от "мама" или "татко", за да подкрепят всяко тяхно действие. Помислете добре, преди да приемете тази роля.

6. Работохолици

Хората, които ценят повече своята работа, отколкото вас, не са надеждни партньори. Първоначално, може да се гордеете с такъв човек. Но е съмнително, че редките срещи и малкото прекарано време заедно, могат да бъдат задоволителни.

7. Хора тип "олио и оцет"

Различните хора се привличат и изпитват интерес един към друг. Въпреки това, когато различията са глобални и партньорите не могат да намерят общ език, те започват да се карат. Понякога спорът се отнася до незначителни неща, като например планове за прекарване на свободното време.

8. Меркантилни хора

Меркантилните хора печелят вашето доверие и след това започват да го използват. С течение на времето те изпитват "временна" финансова нестабилност... която продължава вечно. По принцип, техните партньори трябва да им помогнат възможно най-скоро, да похарчат всичките си пари и да решат проблемите им.

9. Пристрастени

Става дума за такива, употребяващи алкохол, наркотици и други. Те не отхвърлят своята зависимост, дори в името на любимите си хора. Пристрастяването разрушава връзки, да не говорим за семейства.

10. Егоисти

Егоистите просто обичат себе си. Те забравят за останалите хора и мислят, че това е нещо нормално. Понякога такива партньори забравят да питат за вашия ден, така че защо да ги е грижа за вас?

11. "Завоеватели

Тези хора не знаят какво означава "лично пространство". Те искат да бъдат с вас през цялото време и да проверяват всяко обаждане или уебсайт, който посещавате. Дори да искате да гледате филм за възрастни, това не е ваша работа. Подобни хора могат да ви побъркат. Помислете наистина дали имате нужда от "завоевател" на вашето лично пространство.

Източник: www.brightside.me
Снимка: www.bustle.com
По статията работи: Маргарита Добрева

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноЗдравни съветиСнимкиИсторияНовини