Начало Съвети Здраво тяло Нетрадиционно Използвайте 5 необичайни употреби на филтрите за кафе

Използвайте 5 необичайни употреби на филтрите за кафе

Използвайте 5 необичайни употреби на филтрите за кафе - изображение
Филтрите за кафе са направени от специална хартия, която позволява да ги използваме по различни начини в домакинството, които нямат общо с направата на ароматно кафе. Вижте 5 от тях.
 
  • Ако нямате специални кърпички, с които да почистите екрана на лаптопа или плазмата, използвайте филтър за кафе. Неговата хартия може да почисти праха от екрана нежно и ефикасно.
  • За да предотвратите досадното разливане на олио, оцет и салатен дресинг,  просто увийте един филтър около гърлото на бутилката и го закрепете с гумена ластичка. 
  • Искате да сервирате различен вид ядки или друга закуска, не е нужно да цапате две купи, просто използвайте филтри за кафе. Вижте колко ефектно за гостите ще бъде сервираното от вас.
  • За да направите вкусни мъфини или тарталети, без да имате специални за тях хартийки, филтрите за кафе могат да бъдат чудесен  заместител. 
  • За да си направете освежител за въздух, напълнете един филтър за кафе със сода за хляб и го поставете на мястото, където сте усетили неприятна миризма - в обувките, хладилника или кухненския шкаф.

Източник: littlethings.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноСпорт