Начало Съвети Здраво тяло Превенция и лечение на болести Как сокът от моркови може да помогне в борбата срещу рак?

Как сокът от моркови може да помогне в борбата срещу рак?

Как сокът от моркови може да помогне в борбата срещу рак? - изображение

Ан Камерън, авторка на детски книги, е била диагностицирана с рак на дебелото черво. През юни 2012 г. тя влиза в трети етап на заболяването. През 2005 г., след химиотерапия, нейният съпруг умира от рак на белите дробове и тя отказва да поеме през същия път, по който той е минал.

Ан научава историята за мъж, който страдал от рак на кожата. В нея се разказва как въпросният човек консумирал по 2,5 литра сок от моркови на ден. Когато научила това, Ан решила да направи същото. Осем седмици по-късно медицинските тестове на жената показват, че ракът спрял своето разпространение, а туморните възли и жлези започнали да намаляват.

След около 4 месеца тъканите се възстановили и туморите изчезнали. След осем месечна консумация на сок от моркови, томографските прегледи констатират, че ракът е изчезнал. Това е истинска загадка, но морковите притежават противоракови свойства, поради наличието на каротин в тях, който способства за предотвратяване разпространението и растежа на туморите.

След своето успешно лечение Ан Камерън написва книга за това как се лекува рак с помощта на сок от моркови.

Още по темата:

5.0, 4 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛеченияНормативни актовеЗдравни съветиИзследванияАлт. медицинаКлинични пътекиНовиниИсторияБотаникаРецептиХрани и ястияДиетиСнимкиПатологияЛайфстайлХранене при...СпециалистиАнкетиФизиология