Консумацията на извара е препоръчителна по време на бременност

Изварата е млечен продукт с високо белтъчно съдържание. Препоръчително е тя да участва в менюто по време на бременност. Освен, че набавя на бъдещата майка и плода необходимите количества калций, фосфор и протеини, изварата допринася за облекчаване на гаденето и мъчителните киселини, които често съпътстват периода на очакване на дете. Хубавото е, че може да откриете много варианти за рецепти с извара. Възможно най-лесният начин за консумацията на млечния продукт е добавянето му към свежа салата или в комбинация с хрупкава филийка хляб.
Източник: stylecraze.com
По статията работи: Росица Раднева
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ЛИПОФЕРИЛАК ФОРТЕ капсули * 30 НАТУРФАРМА
ТОНУС ЕЛАСТ КОЛАН ЗА БРЕМЕННИ ГЕРДА
СЮПЛЕ МАМАН капсули * 60 YVES PONROY
ФОЛИЕВА КИСЕЛИНА С DHA капсули * 90 VIRIDIAN
ТЕРАНОВА ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ КОМПЛЕКС капсули * 50
СУИС ЕНЕРДЖИ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТ капсули * 30
СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- За жената
- Бременност
- Установяване на бременност с домашни средства
- Антибиотици по време на бременност
- Лечение при токсоплазмоза
- Средства против гадене и повръщане при бременност
- Лечебни мерки при плацента превия (ниска плацента)
- Лечение на хемороиди при бременност
- Кои билки може да предотвратят нежеланата бременност
- Извара и ленено масло – рецептата на д-р Будвиг срещу рака
- Ползи и рискове от консумацията на фурми по време на бременност
Коментари към Консумацията на извара е препоръчителна по време на бременност