Направете си здравосновна захар от фурми

Фурмите са едни от най–полезните природни подсладители, богати на калий, калций, желязо, фосфор, магнезий и други. Вижте как да ги включите в менюто си, за да замените рафинираната бяла захар.
Начин на приложение:
- Разрежете фурмите (пресни или сушени) и отстранете костилките им.
- Печете ги в предварително загрята фурна, докато изсъхнат и се втвърдят.
- След като се охладят, ги смелете с помощта на мелачка или блендер до образуване на прахообразна смес.
- Ако е нужно, пресейте и отново смелете по-големите парчета.
Добавяйте от натуралния подсладител към смутита, шейкове, кремове и други любими десерти. Насладете се на неговия здравословен вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
ЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
МАХАРИШИ АЮРВЕДА РАСАЯНА С ЖЕЛЯЗО таблетки * 60
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Пилешки гърди с фурми
- Какво се случва с тялото, ако консумирате по 3 фурми дневно в рамките на седмица
- Ръжени бисквитки с банани и фурми
- Здрави и красиви с Деси: Сурови енергийни бонбони
- Трюфели от фурми с орехи и бърбън
- Хляб с фурми и сусам
- Сурово орехово брауни с фурми
- Плодово смути с фурми и джинджифил
Коментари към Направете си здравосновна захар от фурми