Направете си здравосновна захар от фурми

Фурмите са едни от най–полезните природни подсладители, богати на калий, калций, желязо, фосфор, магнезий и други. Вижте как да ги включите в менюто си, за да замените рафинираната бяла захар.
Начин на приложение:
- Разрежете фурмите (пресни или сушени) и отстранете костилките им.
- Печете ги в предварително загрята фурна, докато изсъхнат и се втвърдят.
- След като се охладят, ги смелете с помощта на мелачка или блендер до образуване на прахообразна смес.
- Ако е нужно, пресейте и отново смелете по-големите парчета.
Добавяйте от натуралния подсладител към смутита, шейкове, кремове и други любими десерти. Насладете се на неговия здравословен вкус.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА БИЛКОЛЕТИЕ 100 мл
БИЛКА ЧУДОДЕЙКА ТИНКТУРА ЗА ДЕЦА 100 мл
БРАШНО ОТ ФУРМИ 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
МАЙ ХЕЛТИ ФЮЖЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА И КОКОС МИКС 200 г
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ ORIENTAL ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовЛОВАРЕ ЧАЙ АСОРТИ WINTER ASSORTED филтър 4 ВИДА * 8
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да си захванем финикова палма от костилка на фурма
- Отслабване с фурми според метаболизма
- Овесен сладкиш с ябълки, фурми и орехи
- Полезни свойства на фурмите
- Ливански сладкиш с фурми и стафиди
- Облекчете сухата кашлица с прясно мляко и фурми
- Мини кексчета с фурми
- Сладкиш с фурми и портокалов сок (без захар)
- Бонбони от нахут с фурми и шоколадова глазура
- Шоколадов пудинг с банани, фурми и карамелен сироп
Коментари към Направете си здравосновна захар от фурми