Напълно или само от части размразено трябва да е месото, което готвим?

Размразеното месо не се оставя необработено дълго време. При варене неразмразеното или размразеното месо се слага във вряща вода. В зависимост от големината на парчетата, неразмразеното месо се вари от 15 до 30 минути по-дълго, отколкото размразеното. Месото за печене трябва да бъде добре размразено, за да не остане сурово в средата. То може да се запечата от всички страни, което ще го направи по-сочно. Трябва да се пече бавно, за да омекне и да не стане на конци. Ако в него слагаме плънка, също трябва да е добре размразено, иначе след изпичането плънката ще се отделя. За пържене се използват отчасти размразени шницели и котлети. Шницелите начукваме леко и внимателно, овалваме в брашно, яйце и галета и пържим в нагорещена мазнина.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!ЛАЙКА ПОДВИЖЕН УРЕД ЗА НИСКОТЕМПЕРАТУРНО ГОТВЕНЕ ТЕРМОЦИРКУЛАТОР SOUS-VIDE модел SVC107
Безплатна доставка за България!НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
АМИКС МР. ПОПЪРС БАДЕМОВ КРЕМ 300 гр.
СОДА БИКАРБОНАТ 300 гр.
ЗОЯ БИО КОКОСОВО БРАШНО 400 гр.
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- 10 невероятни ползи от черешите за нашето здраве
- Маслена палма
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Измиването на пилешкото месо преди готвене крие риск от разпръскване на опасни бактерии
- Как и колко да варим различните видове месо
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Избягване на киселинни храни
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Физическа активност
- Сухарите вредят на здравето?
Коментари към Напълно или само от части размразено трябва да е месото, което готвим?