Премахнете миризмата на изгоряло от млякото с щипка сол

Миризмата, която се носи из кухнята, когато загорите млякото е изключително неприятна и упорита. За да си спестите усилените опити за нейното премахване, избирайте тенджерата, в която да варите млякото с по-дебело дъно и предварително я изплакнете със студена вода.
Ако все пак се случи да загорите млякото от разсеяност и това се отрази на вкуса му, то може да спасите положението, като му добавите щипка сол.
Допълнителен съвет: Вижте още един полезен трик, който ще ви помогне да предотвратите кипването на млякото.
Източник: healthandwellness365.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЙОД 70 г
ПРОМОАРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
ПРОМОЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
АТАКАМСКА ДРЕВНА СОЛ 300 г ЗДРАВНИЦА
НовСИЙСТАРС КРИСТАЛНИ МИНЕРАЛНИ СОЛИ С ХВОЙНА 100 г
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Какво лекува английската сол
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Повишава ли солта ниското кръвно налягане
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Майчиното мляко съдържа около 700 различни видове бактерии
- Афлатоксини може да има дори в месото и млякото на животни, консумирали заразен фураж
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
Коментари към Премахнете миризмата на изгоряло от млякото с щипка сол