Премахнете миризмата на изгоряло от млякото с щипка сол

Миризмата, която се носи из кухнята, когато загорите млякото е изключително неприятна и упорита. За да си спестите усилените опити за нейното премахване, избирайте тенджерата, в която да варите млякото с по-дебело дъно и предварително я изплакнете със студена вода.
Ако все пак се случи да загорите млякото от разсеяност и това се отрази на вкуса му, то може да спасите положението, като му добавите щипка сол.
Допълнителен съвет: Вижте още един полезен трик, който ще ви помогне да предотвратите кипването на млякото.
Източник: healthandwellness365.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КЕЛТСКА СОЛ - ГРАНУЛИ - ЕСТЕСТВЕНО ВЛАЖНА 1 кг LE GUERANDAIS
КЕЛТСКА СОЛ - ФИНА - ЕСТЕСТВЕНО ИЗСУШЕНА 500 г LE GUERANDAIS
ЛАКСАФИТ капсули * 60 FOREST HERBS
СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ 2.5 кг ETAMINE DU LYS
ДИБЕН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ КАЛИЕВА СОЛ 200 г
НовСТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво лекува английската сол
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Натурални заместители на солта
- Смути от плодове с кисело мляко и овесени ядки
- Хлебен пудинг
- Студено мляко с шоколад
- Какви рискове за здравето крие консумацията на сурово прясно мляко
- Лечение при хипотония (ниско кръвно налягане)
- Облекчете хемороидите с разтвор от сол и сода
Коментари към Премахнете миризмата на изгоряло от млякото с щипка сол