Начало Съвети Здрав дух Общуване 10 съвета за привличане на нови хора в живота

10 съвета за привличане на нови хора в живота

10 съвета за привличане на нови хора в живота - изображение

Няма нищо по-хубаво от среща с нови хора, които ни изпълват с енергия и ни предоставят друга гледна точка за живота. Днес ние бихме искали да споделим с вас 10 прости съвета, които могат да ви помогнат да привлечете нови приятели.

1. Всичко е във вашето съзнание.
Да, ние често мислим, че не може да бъдем достатъчно хубави или забавни за останалите. Добрата новина е, че всичко е във вашето съзнание - хората са по-възприемчиви, отколкото си мислите.

2. Това е комедия, а не филм на ужасите.
Понякога запознанството с хора може да бъде ужасно преживяване. Колкото по-забавен и добър се опитвате да изглеждате, толкова по-малко ще бъдете в очите на останалите, така че най-добре бъдете себе си.

3. Правете малки стъпки.
Ако не се чувствате уверени, за да се срещнете с много хора, започнете да правите малки стъпки. Говорете с някой нов по време на работа, за да тренирате своите социални умения.

4. Вие трябва да излезете.
Добре. Вие сте готови да се социализирате. Сега, къде са новите хора? Вие определено трябва да излезете - присъединете се към курсове, семинари, групи и дейности, които ви интересуват и където може да намерите интересни хора.

5. Направете първата стъпка.
След като се почувствате готови да намерите нови приятели, може да излезете на ринга. Използвайте тези психологически трикове, които помагат в общуването и изграждането на добри взаимоотношения.

6. Който съди, губи.
Понякога може да имате предубеждения към някого или към това какъв трябва да бъде новият ви приятел. Въпреки това, хората, които сякаш нямат нищо общо с вас, могат да се окажат едни от най-интересните, които някога сте срещали. Дайте им шанс.

7. Проявете интерес.
Научете се да слушате, преди да говорите - другите хора също искат да получат внимание и да бъдат изслушвани, колкото и вие. Покажете, че сте заинтересовани да ги опознаете.

8. Прекарайте време заедно.
Новото приятелство се формира чрез споделяне на време. Вечери, партита, кина, както и други места, където може да прекарате хубави моменти, са най-добрият избор.

9. Поддържайте връзката.
Понякога е трудно да запазите здрава връзка с приятелите си. Въпреки всичко, това е единственият начин за поддържане на приятелството. Използвайте предпочитана медия (интернет, телефон и други), за да следите какво се случва в техния живот.

10. Бъдете добър приятел.
Помагайте и подкрепяйте вашите приятели и нека те знаят, че могат да разчитат на вас.

Източник: www.brightside.me
Снимки: www.definicionabc.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноСнимки