Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко
Пържолите са едно от най-предпочитаните месни ястия у нас, но приготвянето им изисква някои тънкости. Сокът от кисели краставички е лесен и икономичен метод за омекотяване и овкусяване на свинското месо. Затова след като изядете зеленчуците от буркана със зимнина, не изхвърляйте останалия сок. Комбинацията от оцет и сол в него го прави перфектен овкусител за приготвянето на апетитно и сочно месо.
За да включите сока в марината, добавете му малко ситно нарязан лук и няколко скилидки чесън. Оставете пържолите да се накиснат в сместа за няколко часа, след което може да преминете към тяхното приготвяне – на скара, грил, тиган или както предпочитате.
Източник: jesspryles.com
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ВИНО ДАРОБАС ПИНО НОАР ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
ОЗОНАТОР ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ TQ-D34
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как и колко да варим различните видове месо
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Свински пържоли с топено сирене и майонеза
- Перфектната марината за пилешко месо
- Свински пържоли с портокали и горчица
- Свински пържоли с гъби в сметанов сос
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
Коментари към Използвайте сок от кисели краставици, за да направите месото по-крехко