Консумацията на праскови по време на бременността ви носи много здравословни ползи
Всяка жена, която е на път да стане майка, се стреми към разнообразно, здравословно меню. Хубаво е прасковите да присъстват на трапезата ви по време на бременността, защото са изключително богати на важни витамини и минерали, сред които фолиева киселина, калий, калций, фосфор и други.
Високото съдържание на витамин С във вкусните плодове не само помага за укрепване на костите, зъбите, мускулите и кръвоносните ви съдове, но и стимулира усвояването на желязо – изключително необходим микроелемент по време на бременност.
Освен това, прасковите подобряват перисталтиката и предпазват от храносмилателни проблеми. За да избегнете появата на запек, нужно е просто да консумирате 1/4 чаша прясно изцеден прасковен сок, преди хранене.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
ТОГЕДЪР ХЕЛТ ВИТАМИНЕН КОМПЛЕКС БРЕМЕННОСТ капсули * 60
АБОФАРМА АБОФОЛИК МЕТА таблетки * 30
ЯМАМОТО НУТРИШЪН ГРАВИПЮР таблетки * 30
БРЕМЕННОСТ КОМПЛЕКС капсули * 60 VIRIDIAN
ЕЛЕВИТ капсули * 30 BAYER
НЕЙЧЪРС ПЛЮС SOURCE OF LIFE GARDEN ПРЕНАТАЛ МУЛТИ таблетки * 90
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Здраво тяло
- За жената
- По кое време на деня се пият витамините и добавките
- Хранителни добавки и витамини за напълняване и апетит
- Бременност
- Защо възрастта на майката има значение за забременяването
- Средства против гадене и повръщане при бременност
- Антибиотици по време на бременност
- Установяване на бременност с домашни средства
- Лечение на настинка и грип при бременни
- Лечение при токсоплазмоза
- Най-добрите витамини за коса, кожа и нокти
Коментари към Консумацията на праскови по време на бременността ви носи много здравословни ползи