Сложете съд с вода, вместо капак на тенджерата, за да няма пара, докато готвите
Когато в голям съд ври течност, помещението бързо се изпълва с пара. Тя обаче прави въздуха в стаята твърде влажен, което може да навреди както на електроуредите, така и на дихателните ни пътища. Може да избегнете това неудобство, ако вместо капак, използвате подходящ по-плитък съд (например чиния), пълен със студена вода. Необходимо е единствено да сменяте водата с нова от време на време. Така парата ще кондензира върху студеното дъно на съда и ще се стича обратно в тенджерата.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КРЪГЛА ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ С ДЪРВЕНА ПОДЛОЖКА Ф 17.5 х 3 см
ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 20 х 4 мм
ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 30 х 4 мм
ОВАЛНА ПЛОЧА ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 20 х 30 х 4 мм
СИСТЕМА ЗА ГЛАДЕНЕ С ПАРА STEAM IRONING
ДЕМЕЛИС КОМПЛЕКТ TITANIUM BLACK MAT
Безплатна доставка за България!СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Как да си приготвите оризово брашно?
- Парна инхалация
- Парна баня – ползи и рискове за здравето
- Силиконовите форми за печене – употреба, предимства и вреди
- Накиснете месото в солена вода, за да го изчистите от кръвта
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- С оцет и захар може да заменим виното в ястията
- С оцет ще направите месото много по-крехко и ще го размразите лесно
- Почистете пестицидите от плодовете и зеленчуците по 4 начина
- Основни техники за готвене, представени от известни кулинарни блогъри
Коментари към Сложете съд с вода, вместо капак на тенджерата, за да няма пара, докато готвите