Докато са в трайност, съхранявайте на студено пастьоризираните консерви
Важно е да знаем разликата между стерилизираните консерви и полуконсервите. Стерилизираните консерви се получават след обработване в автоклави под налягане при температура над 115 ºC. Пастьоризираните консерви (полуконсервите) се обработват при температура между 75 и 105 ºC. Запазването на храните чрез полуконсервиране е подходящо улеснение, но така те издържат сравнително кратко време и трябва да се държат на студено. Винаги обръщайте внимание на трайността им, изписана на опаковката. За разлика от тях, стерилизираните консерви издържат дълго, но и в тези случаи трябва да внимаваме, защото твърде продължителното съхраняване не влияе добре на някои храни.
Продукти свързани със СТАТИЯТА
КАНПОЛ КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА КЪРМА 180 мл * 4
СГЪВАЕМ ТЕРМОБОКС STARLYF COLD BOX
ТУИСТШЕЙК ТОРБИЧКИ ЗА ХРАНА 100 мл * 3 78614
МИЛАН 1918 ЧАНТА ЗА ХРАНА С КУТИЯ ТЪМНО СИНЯ 1095120256
ТУИСТШЕЙК КОНТЕЙНЕР ЗА ХРАНА ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА В ПАСТЕЛНО ЧЕРНО 350 мл 78752
МИЛАН 1918 ЧАНТА ЗА ХРАНА С ТРИ КУТИИ ЗЕЛЕНА 1095120258
СТАТИЯТА е свързана към
- Околна среда и бит
- Хранене и готвене
- Методи за лечение на анорексия
- Избягване на киселинни храни
- Секреция на стомашен сок
- Разграждане и резорбция на белтъци, масти и въглехидрати
- Хранене през тръба
- Регулация на слюноотделянето
- Загубата на енергия в зряла възраст може да се избегне чрез пълноценни храни в менюто
- Земна ябълка, Иерусалимски артишок, Гулия, Топинамбур
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Пробиотици
Коментари към Докато са в трайност, съхранявайте на студено пастьоризираните консерви